Piercing i örat?

Date: 2013-11-26 // Time: 18:21:57 Postat i: my day / diary
Hola peeps!
Jag har funderat på att skaffa en piercing i örat. Nu snackar vi inte att ta hål om ni förstår vad jag menar för det har jag redan, alltså för vanliga örhängen. Nejnej, jag snackar om en sådan här på bilden nedan? Kanske det kanske, hoppas jag får bara haha.

Följ moah på twitter!

Date: 2013-11-26 // Time: 17:50:37 Postat i: my day / diary
@ZandraSCs :) 


Bra musik tips!

Date: 2013-11-26 // Time: 17:04:13 Postat i: music
Har haft en ganska grov obsession med vissa låtar, tänkte att jag kunde ge några tips på vissa, har väldigt blandad musik smak som ni kanske märker haha
Unconditionally - Katy Perry
A Love Like War - All Time Low ft. Vic Fuentes
Let The Flames Begin - Paramore
You Found Me (en av mina all time favoriter) - The Fray
Supermassive Black Hole - Muse
Earthquake - Labrith ft. Tinie Tempah
23 - Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Juicy J
Last Soul On Earth - Miriam Bryant
R.I.P - Rita Ora ft. Tinie Tempah
Vet att en del är ju inte dem nyaste så att säga, men dem har varit mina liksom 'all time' favoriter så att säga. Toppen låtar!
 

Datorn är igång igen!

Date: 2013-11-26 // Time: 16:48:30 Postat i: my day / diary
Hola peeps!
Det här måste nästan firas, det är första gången på ett halvår som min dator fungerar igen! När vi flyttade med pappa så har min datorsladd försvunnit, så här om dagen fick vi åka och köpa en ny. Har suttit med min systers gamla dator, en hp mini, som hade blivit väldigt seg på grund av vad Linda nu har på den haha. Nej men annars är den bra, bara det att jag har saknat den här eller ah, jo det har jag verkligen om jag ska vara ärlig, löl
Ser nästan blond ut... :|

Kämpa kämpa kämpa

Date: 2013-11-07 // Time: 22:51:16 Postat i: my day / diary
Jo jag ska praoa imorgon även fast förkylningen håller fast vid mig. Det kommer bli en fight, men det blir nog bra! Ska luncha med syster min och sedan vidare mot en espresso house. Ja, det kommer sitta fint!
"I wish I was beside you"

Jag visste det

Date: 2013-11-06 // Time: 15:49:00 Postat i: my day / diary
Ja nu är man sjuk. Var det i också, så jag har varit på praoen en dag. EN DAG och jag kommer säkert inte kunna gå på resten av veckan. Men jag hoppas att jag kan det iallafall. Vaknade också lite över två så kommer säkert inte kunna sova ikväll... Skoj där ja, hatar att vara sjuk :( 


Känns ju som en liten bonus där!

Date: 2013-11-03 // Time: 15:39:02 Postat i: my day / diary
Såg nyss att jag hade över 2000 på mitt kort! Här om dagen hade jag bara runt 500 (okej kanske inte så "bara") så man undrar ju bad som hände! Haha nej men det är trevligt, så det blir nog lite shopping innan vi (RedCard) drar iväg pch dansar. Ska nog köpa en röd ögonskugga till RC, eller ja, en rouge som Rim (en dansara/makeup-artist, även en stor förebild för oss) tipsade om! Blir intressant, ska köpa gröna linser också :) 

ADIOS 



Grattis syster!

Date: 2013-11-03 // Time: 14:00:34 Postat i: my day / diary
Inte för att hon kollar in på min blogg dock, tror jag iallafall haha. Men grattis käraste och bästa syster!

Jag och finaste Linda när vi firade mig (och fler) för ja 3 veckor sedan ❤️

Sjuk under praoen...?

Date: 2013-11-03 // Time: 13:56:26 Postat i: my day / diary
Ja jag har dragit på mig en förkylning fullt med hostningar. Och imorgon ska jag praoa! Fasiken vad roligt att stå där och kan knappt andas, skit kul! Kommer fan dö när jag står där, vet inte ens vad jag kommer få göra :| Kommer få typ scana saker och skit... Aja, får ju en trevlig mentor, min systers kompis haha. Han är otroligt blyg dock sa min mamma (lite komplicerat men han jobbar på min mammas jobb, där linda min syster jobbar som en receptionist i självaste huset, World Trade Center, så ja...). 
Aja, får se hur det går, ligger i sängen igen med mysiga morgonrocken på. Lyssnar på All Time Low också, det gör ju dagen lite bättre!



Bara för att man vill uppdatera

Date: 2013-11-02 // Time: 15:53:45 Postat i: my day / diary
Såååååå tänkte jag göra något så pass tråkigt som att skriva lite fakta om mig själv haha.
 
› Min favorit tv show är The Vampire Diaries och jag älskar Klaroline
› Några av mina favorit sångare/band är (förutom 1D, JB och TW); Ed Sheeran, All Time Low, Paramore, Miriam Bryant, Macklemore, Tinie Tempah och Kim Cesarion.
› Jag älskar höst och vinter för det är så mysigt haha
› Jag har alltid velat åka till Australien (har ingifta släktingar där)
› Min styv morfar är från London & min mormor och mamma har bott i london flera år när dem var yngre
› FRAPPES ÄR BÄST OK (och kaffe hehe)
› Chilicheesetops är ett måste enligt mig om jag är på en snabbmats kedja
› jag är bäst på särskrivningar haha
› jag får oftast ont i magen efter att ha druckit något på Espresso house (oftast frappes då) eftersom jag är laktosintolerant eller hur det stavas helvete
› RedCard är mysiga
› och har den konstigaste humorn och beteendet, jag lovar
› alltid när jag hittar en ny nändis kollar jag alltid på funny moments för att se om dem är roliga hehe oj
› jag spelar piano
› min inspiration är Chachi Gonzales (Olivia) 
› jag hatar att läsa oj
› jag älskar zebra mönster
› jag åker longboard
› jag började med taggen 'you just have to love' på weheartit (inte för att någon använder den haha)
› Jag bor hos min mamma men hälsar på pappa så ofta jag kan
› just nu lyssnar jag på The A Team
och bara för att jag skrev det på den sista så blev det plötsligt jätte tråligt att läsa för er säkert haha, men då vet ni lite! Det finns mer också men det kommer kanske lite senare om jag vill hah
 
ADIOS

Om ni har någon fråga...

Date: 2013-11-02 // Time: 15:21:34 Postat i: my day / diary
så är det bara att fråga i någon kommentar, jag kanske skriver frågan/frågorna i ett inlägg om det vore något som flera undrar, annars svarar jag troligtvis i kommentarerna! Jag vet att alla säger att man ska vara öppen i sin blogg och skriva om allt möjligt, men själv är jag lite funderande om det, jag vill liksom inte framstå som en attention whore så att säga, det är absolut det sista jag vill. Vet att det kanske låter lite konstigt att skriva något sånt men nu börjar det gå lite över styr haha, men om ni undrar något eller så, skriv i kommentarerna och jag svarar ifall det är något jag vill svara på haha :)
ADIOS♥
bild: Min systers (även den jag har i min header)

2 November

Date: 2013-11-02 // Time: 14:22:00 Postat i: my day / diary
Oj vad trött man är. Vaknade precis när mormor och John kom hit på brunch för att fira storasystern. Innan hade mamma försökt väcka mig men såklart somnar man om när man skulle städa rummet vilket man sedan fick göra på cirka 5 minuter. Brunchen var nog den bästa någonsin, riktigt bra var sen ja. Bestämde också att jag och mamma ska in till mormor och John på middag i dag (dem bor i stan). Som ni kanske förstod så fyller min syster år (eller ja, imorgon) så då ska hon ha en liten tjejmiddag här som jag och mamma såklart inte får bara med på. Så vi drar in till stan vi och äter middag med en liten film på det! Kommer bli sjukt mysigt, älskar mormor och John! Dem är toppen människor :)
Innan vi ska iväg till stan då ska vi ner till farfars grav och tända ljus osv som man gör på alla helgon. 
Förresten, har ni hört nyheterna om det där i Linköping? :o det var ju så,pass illa att dem inte ville tala om vad det var på nyheterna. Läste på Aftonbladet för ett litet tag sen att det var 50 poliser som arbetar med fallet, helt sjukt ju.