Brunett igen!

Date: 2013-10-30 // Time: 19:05:00 Postat i: my day / diary

Resultatet! Blev riktigt nöjt, är ju naturligt blond, men brunt tycker jag är finare haha :)

Halloj - 30 oktober

Date: 2013-10-30 // Time: 19:02:00 Postat i: my day / diary
Hola peeps! 
Än så länge har lovet varit hyfsat bra. Shoppade lite igår med mamsen, jag har haft det väldigt chill och myst med mig själv om man kan säga så... Har inte gjort något särkilt idag, skulle åka till pappa för att hämta min systers shorts (som jag fick låna), men det blev en liten längre tid där hemma än planerat. Eftersom min "bonussyster" var där så kollade vi på tv ett tag och käkade goa grejer ;) 
Tagga halloween imorgon! Ska på en liten fest såklart, kanske postar en liten outfit bild haha. Får se hur mycket tid jag har på mig eftersom jag vaknar ganska sent haha. Det är ju trots allt lov!



Gårdagen - Så ska det låta

Date: 2013-10-24 // Time: 20:55:00 Postat i: my day / diary
Ja, jag åkte till så ska det låta. Ja det är ett pensionersprogram men ja, igår var the one and only Oscar Zia med! Så min käraste polare Sabina hade fått biljetter, helt gratis, till att gå och kolla. Så vi åkte in och träffade på Sabinas kompis och hennes kompisar. Dem var riktigt trevliga och roliga! Äh, det var så många roliga och fina stunder under inspelningen så det är sjukt. Efter hela inspelningen så gick vi tillbaka där deltagarna i programmet skulle komma, vilket dem gjorde! Oscar kom precis innan vi skulle gå, tur det! Han gick mot oss och ställde sig och ropade "Gruppbild!". Och eftersom vi stod så nära honom kom vi närmast. Men då kom det några andra tjejer som var längre än oss. Då sa jag högt för mig själv och till Sabbe "ahopp, då kommer vi inte synas". Mend et råkade Oscar höra så han la armen runt mig och tryckte mig närmare honom så att vi skulle synas bättre! Så sjukt fin han är, en av de roligaste kvällarna jag upplevt haha





Dansat hela dagen

Date: 2013-10-21 // Time: 19:54:00 Postat i: my day / diary
Hola! Herregud vad jag är trött nu och klockan är inte ens 8. Har dansat så sjuuuuukt mycket idag, är nog därför. Vi dansade på idrotten, eller ja, jag, Emilia, Sabina, Jossan (och Ninnie) i min klass har gjort en dans som vi lärde ut till klassen. Vi hann med cirka halva idag eftersom det är våran klass haha. Nämen dem var riktigt duktiga faktiskt, om någon i min klass läser detta nu så får du en klapp av mig! ... Aja, så då dansade vi för fullt, sen direkt när jag kom hem så gick jag ut med Fonzie (hunden) och åkte direkt till dansen. Där körde vi ovanligt hårt för att bara min dansgrupp haha, men det var såklart riktigt kul! Dans är ju en av de absolut roligaste sakerna i min vardag :) måste fasiken få massage nu, min rygg tar dö på mig. 
ADIOSSSS 



Nytt ännu en gång

Date: 2013-10-20 // Time: 22:41:00 Postat i: my day / diary
Nytt ännu en gång ja! Vet inte hur jag ska hålla mig till denna, haha, kommer säkert inte göra det. Anledningen till att jag byter är att URL namnet suger eller så. Om man bara kunde göra så att om man går in på det gamla url namnet så ändras det till det nuvarande, så att det är samma. Jag svär att det redan finns, men jag vet inte hur man gör i så fall, haha. Men här skriver jag mycket om vardagen, lite om mig själv sådär, dans och sånt som intresserar mig!
ADIOS AMIGOS